Työnohjaus tai koulutus - 1

Työnohjaus

Työnohjaus on tehokas väline oman työn tutkimiseen, arviointiin ja kehittämiseen. Yleisimmät työnohjaus muodot ovat yksilö, pari tai ryhmätyönohjaukset. Työnohjaus on aina tavoitteellista toimintaa, joka perustuu molemmin puoleiselle luottamukselle.

Työnohjauksessa:

 • Saat pysähtyä rauhassa pohtimaan työtäsi.
 • Saat avuksi koulutetun työnohjaajan.
 • Voit käsitellä turvallisesti hankaliakin aiheita.

Työnohjaukset toteutetaan kerran kuussa live- tai etätapaamisina. Kokonaisuudessaan prosessin kesto on tavallisesti noin 1-3 vuotta, se sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. 

Jotta työnohjaus olisi onnistunut ja tehokas, on hyvä löytää juuri teidän tarpeisiinne soveltuva työnohjaaja. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää.

Coaching

Ohjausmuotona coaching tähtää nykytilan tarkastelun lisäksi tiukasti tulevaisuuteen sekä sen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Coaching on hyvä työvälinen esimerkiksi johtamisen kehittämiseen.

Coaching antaa:

 • Mahdollisuuden tutkia omaa potentiaalia.
 • Mahdollisuuden haastaa omia ajatuksia coaching-ammattilaisen
  avulla.
 • Mahdollisuuden pohtia itselle tärkeitä asioita täysin luottamuksellisesti ja rauhassa.

 

Coaching prosessin kesto sovitaan tilaajan kanssa aina ennen ensimmäistä coaching kertaa. Ennen ensimmäistä coaching kertaa olemme tutustuneet, jotta pääsemme tehokkaasti käyntiin. Coaching kerta on kestoltaan 60 minuuttia. Toteutusta tapahtuu tyypillisesti live- tai etätapaamisena.

Varmista aina ennen yhteistyön aloittamista, että coach on
koulutettu ja tehtävänsä tasalla. Itse olen Certified Business Coach® -koulutuksen
kasvatti. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.

Työyhteisövalmennus

”Pitäisikö ottaa puheeksi” on sekä rento ja käytännönläheinen valmennus kaikille työryhmille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutustaitojaan. Tämä valmennus on syntynyt aitojen tilanteiden vaikutuksesta monien työvuosien aikana ja siksi tiedän sen toimivan.

Valmennus:

 • Auttaa kehittämään palautteenantoa sekä vastaanottoa.
 • Auttaa ennalta ehkäisemään haastavien tilanteiden syntymistä.
 • Auttaa käsittelemään konflikti tilanteita.

Vuorovaikutus ja siihen panostaminen työpaikoilla on vuosi vuodelta tärkeämpää. Hyvät vuorovaikutustaidot lisäävät työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Valmennus on suunniteltu toimivaksi niin livenä kuin etäyhteydellä ja siksi se on helppo ottaa, osaksi vaikka työyhteisöpäivää. Perusmuodossaan sen kesto on noin 2 tuntia, mutta se on muokattavissa tarpeenne mukaan.

Ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä, kuinka valmennus teidän kanssanne toteutetaan. Katso lisätietoja painamalla tästä